Відео покер онлайн

Відео покер онлайн – це інтернет-казино версія відомої на весь світ карткової гри, що на сьогоднішній день прикрашає будь-який ігровий заклад і має величезну кількість варіантів відео покеру. Ціль гравця у відео покер, як і в традиційному варіанті, – зібрати максимальну виграшну комбінацію з п’яти розташованих на барабані карт. Сума виграшу буде залежати від того, наскільки високої виявиться ваша комбінація в грі відео покер онлайн.

Правила гри

У відео покер онлайн перш за все потрідно зробити ставку, але це звичайна операція для всіх азартних ігор. Після цього дилер роздасть ваші карти і ви зможете їх оцінити. Після роздачі ви зможете розв’язати, чи залишити всі п’ять карт, або поміняти ті, які, на вашу думку, не можуть скласти виграшну комбінацію. Після цього відео покерний автомат робить заміну заявлених на вибування карт і роздає нові. Якщо після заміни отримується виграшна комбінація, то гравцеві пропонується два варіанти: забрати виграні гроші або поставити виграш на кін и зігравши знову отримати можливість збільшити виграш вдвічі. Якщо ви вирішуєте подвоїти свій виграш, то круп’є роздає вам чотири закриті карти й відкриває одну свою карту. Потім ви по черзі розкриваєте свої карти. Якщо ви відкриваєте карту, яка за значенням нижче, чим у круп’є, ви втрачаєте свою ставку й виграш. У випадку випадання більш значної карти, чому в круп’є, ваш первісний виграш збільшується вдвічі.

Також в грі відео покер онлайн у вас може випасти карта, яка рівна по гідності карті круп’є, у цьому випадку оголошується нічия. А ви можете скористатися з нагоди й забрати виграш, а можете продовжувати гру, знову подвоюючи виграш. Відіграти у відео версію покеру не менш захоплююче, чому у звичайну гру. У відео покері онлайн також ураховуються всі класичні виграшні комбінації, але рівень ставок і умови виплат злегка відрізняються від стандартного відео покера. Також вони мають різні правила відео покера. Також вы можете подивитися огляд правил гри Крепс.

НазваОпис
Хай-Флеш-рояль 
(Hi Royal Flush)
Складається з п’яти старших карт (Десятка, Валет, Дама, Король, Туз) однієї масті.
Ло-Флеш-рояль 
(Lo Royal Flush)
Складається з п’яти карт цифрового номіналу від 2 до 6 однієї масті
Стріт-флеш 
(Straight Flush)
П’ять карт підряд однієї масті
Каре 
(Four of a Kind)
Складається з чотирьох карт одного рангу.
Фул-хаус 
(Full House)
Пара+Трійка. Складається з двух карт одного рангу и трьох іншого.
Флеш 
(Flush)
П’ять різних карт однієї масті
Стріт 
(Straight)
Послідовність з п’яти карт різної масті, але по рангу.
Трійка 
(Three of a Kind)
Складається з трьох карт одного рангу.
Дві пари 
(Two Pairs)
Дві карти одного рангу та дві карти іншого рангу.
Пара вальтів або вище. 
(Jacks or Better).
На руках є дві карти одного рангу які являються Вальтами або вище.