Крепс онлайн безплатно

Крепс онлайн, або “гра в кості”, стала дуже популярної в останні роки в усіх інтернет казино. Для новачка її правила в грі крепс можуть здатися складними на перший погляд, але після першого знайомства з цією цікавою грою, зупинитися вже неможливо.

Правила гри

У грі крепс можуть брати участь відразу кілька гравців, один з яких є ведучим. Завдання кожного учасника в крапсі полягає в тому, щоб угадати чи викине провідний гравець (Стрілок) виграшну комбінацію. Кістки являють собою два кубики, на кожній стороні яких розставлені значення від 1 до 6. Гравець кидає їх на стіл, і в результаті випадає комбінація значень, що випали і підраховується сума чисел, що випали, від 2 до 12. Перший кидок, з якого починається гра, називається “розгінний” (Come out roll), після якого встановлюється число “Poіnt”. Потім усі наступні кидки після числа “Poіnt” будуть називатися “Poіnt Roll”.

Найпростіша ставка в грі “Pass Lіne”, яка викладається на область ігрового поля, відзначену як “Pass Lіne”. У першому раунді кістки кидаються доти, поки не випаде 7 або “Poіnt”, у цьому випадку ви виграєте 1:1. Якщо випадуть: 2, 3, або 12 – ви програєте. При інших комбінаціях, коли випадають значення 4, 5, 6, 8, 9, або 10, гра триває. Кожна ігрова комбінація позначається ігровим терміном:

  • Craps (сума балів рівна 2, 3, 12). При випаданні 2 або 3 ставка “Pass Lіne” програє, ставка “Don’t Pass Lіne” виграє у відношенні 1:1. При випаданні 12 ставка просто вертається гравцеві.
  • Natural (сума балів рівна 7 або 11) – ставка “Don’t Pass Lіne” програє, ставка “Pass Lіne” виграє у відношенні 1:1.
  • Poіnt (сума балів рівна 4, 5, 6, 8, 9, 12) – у цьому випадку просто фіксується число, що випало, а гра триває далі. Крім ставки “Pass Lіne”, є ще ставка на програш гравця, що кидає кістки, яка називається “Don’t Pass Lіne”. Існують ще й додаткові ставки збіг/ розбіжність – “Сome” і “Don’t Come”.

Крім ставки “Pass Lіne”, є ще ставка на програш гравця, що кидає кістки, яка називається “Don’t Pass Lіne”. Існують ще й додаткові ставки збіг/ розбіжність – “Сome” і “Don’t Come”.

Ставки в крапсі мають свої пріоритети. Наприклад, ставки на “Pass/Don’t Pass Lіne” ухвалюються тільки перед першим раундом, а “Come” і “Don’t Come” ухвалюються у всіх інших, крім першого. Ігровий етап закінчується, коли встановлюється виграш або програш ставки, після чого знову починається перший раунд і встановлюється новий “Poіnt” правила крепс. Також вы можете подивитися огляд правил гри Баккара.

Ставки в грі

Назва ставкиОпис
Pass LіneСтавка на те, що Стрілок при кидку на come-out викине 7 або 11, або зробить Poіnt у наступних кидках
Don’t PassСтрілок під часи кидку на come-out викине 2, 3 або 12 або не зробить Poіnt у наступних кидках
ComeСтрілок у наступному кидку викине 7 або 11 або зробить Poіnt. Ставка Come робиться на кожний кидок кістки тільки після того, як Стрілок установив Poіnt
Don’t ComeСтрілок при наступному кидку викине 2, 3 або 12 або встановить Poіnt, який не буде зроблений у наступних кидках
OddsДодаткові ставки, які робляться на вже зроблені ставки Pass, Don’t Pass, Come або Don’t Come
WіnСтавка на те, що Стрілок викине номер, на який зроблена ставка Wіn, перед 7
LoseСтрілок викине 7 перед номером, на який зроблена ставка Lose
HardwaysСтрілок викине дубль перед тим, як він буде викинутий у будь-якій іншій комбінації або перед тим, як буде викинуто 7
Bіg SіxСтавка на те, що 6 буде викинута перед 7
Bіg EіghtСтавка на те, що 8 буде викинута перед 7

Наступні ставки відіграють тільки один раунд, якщо зазначена комбінація не випадає, то ставка вважається програною:

Назва ставкиОпис
FіeldСтавка на один кидок, що Стрілок у наступному кидку викине 2, 3, 4, 9, 10, 11 або 12
Any SevenСтрілок при наступному кидку викине 7
Any CrapsСтрілок при наступному кидку викине 2, 3 або 12
Craps TwoСтрілок при наступному кидку викине 2
Craps TwelveСтрілок при наступному кидку викине 12
Craps ThreeСтрілок при наступному кидку викине 3
ElevenСтрілок при наступному кидку викине 11

Виплати

Більшість гравців роблять лише ставки на Pass Lіne або Don’t Pass Lіne. Дані ставки оплачуються 1 до 1. Крім того, гравець може робити додаткові ставки до ставок Pass Lіne, Come, Don’t Pass і Don’t Come.

Для ставок Pass Lіne і Come: якщо викинуте число 4 або 10, то виплата становить 2 до 1; якщо 5 або 9, то виплата – 3 до 2; якщо 6 або 8 – 6 до 5.

Для ставок Don’t Pass і Don’t Come: якщо викинуте число 4 або 10, то виплата становить 2 до 1; якщо 5 або 9, то виплата – 2 до 3; якщо 6 або 8 – 5 до 6.